Zilvervliesrijst ontbijt met rozijnen - Coachinge.nu

Dit zilvervliesrijst ontbijt met rozijnen is mijn persoonlijke favoriet. Ik vind het echt heerlijk en als het aan mij ligt eet ik dit (bijna…) iedere ochtend!

Wil je graag gezond eten omdat je af wilt van lichamelijke klachten? Weet je dat je overtuigingen grote invloed op je gezondheid hebben?
Ik help je om de overtuigingen die jou stress (en dus fysieke klachten) bezorgen positief te veranderen. 

IK WIL GRATIS ERVAREN hoe het veranderen van mijn overtuigingen werkt (live of via skype) want ik wil de oorzaak aanpakken van mijn fysieke klachten zoals over- of ondergewicht, tinnitus, hartfalen, hoge bloeddruk of migraine.

BEREIDEN

  • Doe het water en de melk in een pannetje en verwarm dit. Voeg de havermout, de rozijnen en de gare zilvervliesrijst toe. 

 

  • Voeg het chiazaad toe en laat alles nog 3 minuten doorkoken.

 

  • Je kunt het zilvervliesrijst ontbijt warm of koud eten. 

 

  • Eet smakelijk!

Zilvervliesrijst + gedroogd fruit

1 persoon

5 min. bereidingstijd

TIPS

  • Kies zelf of je alleen melk, alleen water, of een combinatie van melk en water gebruikt. In plaats van sojamelk kun je ook amandelmelk, havermelk of kokosmelk gebruiken. Kies altijd voor een variant zonder toegevoegde suiker en zonder E-nummers.
  • Het chiazaad zorgt ervoor dat je ontbijt wat dikker wordt. Als je het niet toevoegt, neem dan iets minder melk/water. Chiazaad is erg gezond als je het met mate gebruikt. Het werkt bloedverdunnend, dus neem het niet als je bloedverdunners gebruikt en eet het niet iedere dag.
  • Wil jij een gezonde levensstijl krijgen en houden, wil je af van gezondheidsklachten of allergieën, wil je afvallen of aankomen? Neem dan hier eens een kijkje.