Salade met spitskool en koriander - Coachinge.nu

Deze salade met spitskool en koriander is echt een toppertje! Ik zou ‘m eens proberen als ik jou was ūüôā

Wil je graag gezond eten omdat je af wilt van lichamelijke klachten? Weet je dat je overtuigingen grote invloed op je gezondheid hebben?
Ik help je om de overtuigingen die jou stress (en dus fysieke klachten) bezorgen positief te veranderen. 

IK WIL GRATIS ERVAREN hoe het veranderen van mijn overtuigingen werkt (live of via skype) want ik wil de oorzaak aanpakken van mijn fysieke klachten zoals over- of ondergewicht, tinnitus, hartfalen, hoge bloeddruk of migraine.

 BEREIDEN

  • Snijd of schaaf de spitskool, ijsbergsla, de schoongemaakte paprika’s en de lenteui in reepjes.¬†

 

  • Schik alles op een bord¬†tot er een kleurrijke salade ontstaat. Snijd de gewassen koriander met steeltjes en al fijn en meng dit door de salade.¬†¬†

 

  • Natuurlijk kun je je favoriete dressing bij deze salade serveren, maar deze Oosterse dressing¬†is het allerlekkerst ūüôā

 

  • Eet smakelijk!

GROENTEN

Bijgerecht voor 4 personen

10 min. bereidingstijd

TIPS

  • Deze¬†heerlijke¬†salade is zeer geschikt als¬†bijgerecht bij maaltijden met een oosters tintje (als je tenminste meegaat met mijn dressing-suggestie ūüôā Een complete maaltijd maak je van deze salade, door er vis, zeevruchten, kip, ei, kaas, aardappel, peulvruchten, brood of granen bij te serveren.
  • Ik ben helemaal weg van de mandoline waarmee ik zelf de groente heel fijn schaaf voor dit gerecht. Echt een aanrader. Met¬†een mandoline wordt de salade mooier om te zien en je proeft de smaak van de afzonderlijke groenten subtieler.
  • Wil jij een gezonde levensstijl krijgen en houden, wil je af van gezondheidsklachten of allergie√ęn, wil je afvallen of aankomen?¬†Hier¬†lees je¬†hoe je dat voor elkaar krijgt.