Spoedcursus 'Spreek je uit!' - Coachinge.nu

Tijdens deze spoedcursus krijg je een VIP treatment. In eenInge spreekt zich uit individuele sessie van 1,5 uur, heb je mijn volledige aandacht en stem ik de informatie en oefeningen helemaal af op jouw issues, wensen en voorbeelden.

We spreken elkaar live of online en ik leer jou, hoe jij erin slaagt om ieder gesprek effectief te laten zijn.
En vooral, hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij precies datgene bespreekt wat voor jou belangrijk is. Ook leer ik je, hoe je je gesprekspartner ‘meeneemt’ in het gesprek, dus hoe je hem of haar de juiste kant op  stuurt.

De methode waar ik mee werk en die ik je tijdens deze spoedcursus leer, is ‘Geweldloos communiceren.’ Het is een zeer praktische methode en de stappen zijn eenvoudig te leren. Nadat je je de stappen hebt eigengemaakt, gaan we samen oefenen, zodat jij na afloop van de spoedcursus exact weet wat je kunt doen, om van ieder gesprek een effectief gesprek te maken.

Zelf pas ik deze methode al jaren toe bij gesprekken die niet soepel verlopen en het blijkt iedere keer weer effectief.

Sylvia over de spoedcursus:

“Ik wou dat ik dit eerder had geweten! Het is een hele respectvolle manier van communiceren die recht doet aan zowel mijn gesprekspartner als aan mij. Voor mezelf opkomen vond ik altijd lastig, maar met deze methode lukt het mij wél.

Merk je dat je het lastig vindt om je uit te spreken of om het (lastige) gesprek de juiste kant op te sturen? Dan is deze spoedcursus echt wat voor jou! Be amazing en sta versteld van jezelf en van wat jij met de juiste handvatten in een gesprek kunt bereiken!

Het tarief voor de spoedcursus is € 125,-.

Je vragen zijn welkom via mail of telefoon/whapsapp (06 81672203).

De cursus bestellen kan hier.