Een ‘beauty’ rekent af met haar ‘beast’ - Coachinge.nu

 

Voel jij je een real beauty? Of vind je dat er van alles aan mankeert?

Je kunt je natuurlijke verpakking aan alle kanten pimpen. Hippe kleding, je haar vlot geknipt en gave fashion make-up. Wil je het echt groots aanpakken dan kies je voor een facelift, injectables of andere medische ingreep.

Het begint in je hoofd

Maar waar je schoonheid werkelijk begint is niet bij je buitenkant. Het zit aan de binnenkant. Zolang jij denkt dat je bloedmooi bent, ben je het ook. Zodra je denkt dat het lelijkste schepsel ooit bent, guess what? Een knapperd die je dan nog kan overtuigen dat je echt heel erg de moeite van het bekijken waard bent.

Weg met dat beast

Je hebt allemaal je eigen beast. Ik heb er ook een. De mijne vertelde me altijd dat ik heel gewoontjes ben, niks bijzonders, iemand die nooit knappe prestaties levert. Gelukkig zie ik hem niet meer zo vaak sinds ik ‘m naar de Bahama’s heb gestuurd.

Het is echt een verademing als je eenmaal hebt afgerekend met de gedachte dat je niet mooi bent of knap. Of niet zo de moeite waard. Je gedachten over jezelf zijn zo allemachtig van invloed hoe je je voelt en dus ook op hoe je je gedraagt en op wat je uitstraalt.

Ik zag een filmpje van een vrouw die misvormde handen en voeten had. Je zult geen foto’s van haar als model in de Vogue of de Libelle zien staan. Maar wow wat een fantastische uitstraling had ze! Ik zag een gelukkige succesvolle prachtige vrouw. Ze voelde zich zo goed omdat ze zichzelf vertelde dat ze zó de moeite waard is en dat ze op deze wereld is met een missie. Deze vrouw had definitief afgerekend met haar beast dat ze niet mooi was omdat ze niet voldeed aan de norm over hoe je eruit moet zien om mooi en de moeite waard te zijn.

Naar de Bahama’s

Is jouw beast er nog? Stuur ‘m ook naar de Bahama’s joh. Doe nou maar. Je bent zo allemachtig de moeite waard! Je bent wél mooi, je bent wél knap, je presteert wél goed. Je BENT een beauty of je het nu wilt zien of niet. En hoe meer jij jezelf gaat vertellen hoe leuk je bent, hoe meer jij het uitstraalt. Dus je wordt er nog echt knapper van ook!

PS

Ik help je om je beast naar de Bahama’s te sturen!